CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, 49€

Julisteet

Olemme luoneet ainutlaatuisen valikoiman julisteita ja printtikuvia. Kaikki julisteemme on painettu ympäristöystävälliselle 240 gramman arkistolaatuiselle paperille.

1821 tuotetta

Näytetään 48 / 1821

Julisteita, tulosteita ja trendikästä seinätaidetta, saatavilla verkossa

Laadukkaita julisteita

Nykyään edullisten julisteiden ostaminen verkosta on helpompaa kuin koskaan ennen. Dear Samin julisteiden laatu on verrattavissa paljon kalliimpaan taiteeseen, jota on perinteisesti myyty hienompien alueiden laatumyymälöissä. Dear Sam on alusta alkaen pyrkinyt tarjoamaan kohtuuhintaisia julisteita tuotteiden laadusta tai taiteellisesta tasosta tinkimättä. Dear Sam tarjoaa korkealaatuisia, skandinaaviseen tyyliin muotoiltuja julisteita todella edulliseen hintaan. Tämän saavuttamiseksi julistevalikoima on koottu pääasiasta itse tuottamastamme taiteesta. Itse luomamme taiteen avulla voimme aina taata korkean taiteellisen tason ja samalla seurata tarkasti kaikkea klassisesta taiteesta uusimpiin taidesuuntauksiin. Osana tätä pyrkimystä olemme myös panostaneet paljon siihen, että löydämme ehdottomasti parhaat digitaaliset offset-koneet julisteiden painamiseen. Julisteemme on painettu korkealaatuiselle aikaa kestävälle 240 gsm vahvuiselle paperille. Paperissa on mattapinta, joka antaa julisteillemme fantastisen, aikaa kestävän ulkonäön. Tulostamme julisteet tietysti Euroopan moderneimmissa painotaloissa, jotta voimme aina varmistaa ensiluokkaisen lopputuloksen. Toisin sanoen Dear Sam tuo laadukkaan taiteen kaikkien ulottuville.

Miten julisteiden ostaminen verkosta toimii?

Julisteet verkosta Dear Samilta. Me Dear Samilla olemme sitä mieltä, että hienon näköisten julisteiden ostamisen verkosta tulisi olla sujuva ja inspiroiva prosessi. Monet pohtivat, miten laadukkaiden mutta kohtuuhintaisten julisteiden ostaminen verkosta toimii. Dear Samin perustivat verkkokaupan pitkäaikaiset asiantuntijat, jotka ovat suuresti kiinnostuneita taiteesta. Luomme monet julisteistamme yrityksen sisällä. Lisäksi meillä on varastossa kaikkia mallejamme ja olemme kehittäneet erityisesti suunniteltuja pakkauksia, joiden avulla seinätaide, kehykset ja julisteet voidaan kuljettaa turvallisesti ja nopeasti suoraan asiakkaillemme. Tämän poikkeuksellisen asiakaspalvelun saavuttamiseksi olemme rakentaneet kansainvälisen logistiikkaverkoston läheisessä yhteistyössä markkinoiden tunnetuimpien kuljetusyritysten kanssa.

Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia julisteita ja taideteoksia, nopeat toimitusajat ja edulliset hinnat laadusta tinkimättä. Julisteet on jaettu kategorioihin ja teemoihin, jotta voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan julisteen. Meillä on julisteita, jotka sopivat keittiöön, olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen, ja mikäpä estäisi sinua ripustamasta taidepainatusta eteiseen? Tarjoamme erilaisia kehyksiä, jotka voit löytää ja valita julisteillesi tuotesivulta. Tarjoamme tämän vaihtoehdon, jotta voit helposti löytää julisteellesi täydelliset kehykset heti!

Skandinaavisen muotoilun innoittamat julisteet

Dear Samilta löydät suuren valikoiman skandinaavisen muotoilun innoittamia julisteita ja kehyksiä. Skandinaavisesta muotoilusta inspiraationsa saaneissa julisteissa ja kehyksissä on yksinkertaiset muodot ja mutkaton ja selkeä muotoilu. Kun luodaan skandinaavisen ja pohjoismaisen muotoilun inspiroima juliste, lähdetään yleensä liikkeelle Skandinavian upean luonnon muodoista, väreistä ja kuvioista. Sen vuoksi puiden ja kasvien yksityiskohdat ovat yleisiä skandinaavisessa taiteessa ja muotoilussa. Lisäksi valon vuorovaikutus luonnon muotojen ja kuvioiden kanssa on näkyvästi esillä skandinaavisessa taiteessa. Kun Dear Samin taiteilijat ja tekijät luovat julisteita, valon ja muodon välinen vuorovaikutus on ensiarvoisen tärkeää lopputuloksen kannalta.

Tunnettuja skandinaavisia muotoilijoita

Skandinaavisen muotoilun edelläkävijänä on useita tunnettuja muotoilijoita. Näiden joukossa on ruotsalainen huonekalusuunnittelija Bruno Mathsson ja kaksi tanskalaista suunnittelijaa, Arne Jacobsen ja Hans Jørgen Wegner, jotka toimivalla ja siistillä muotoilullaan ovat luoneet useita klassikoita. Esimerkki klassisesta muotoilusta on Hans Wegnerin suunnittelema Y-tuoli/Wishbone-tuoli. Wishbone Chair -juliste on kunnianosoitus ja tulkinta klassisesta Y-tuolista. Orreforsin lasitehdas on myös mainittava ikonisen skandinaavisen muotoilun luojana.

Demokraattisesti muotoillut julisteet

Kuten ikoninen huonekaluyritys IKEA, jonka alkuperä on skandinaavisessa muotoilussa, Dear Sam luo demokraattista muotoilua. Dear Sam pyrkii luomaan taiteellisia ja laadukkaita julisteita edulliseen hintaan. Yksinkertaisesti sanottuna julisteita, jotka luodaan demokraattisen muotoilun periaatteen mukaan.

Skandinaavisen värimaailman julisteet

Hillitty skandinaavinen värimaailma perustuu yleensä valkoiseen pohjaan, jossa on beigejä, ruskeita ja mustia yksityiskohtia. Jos haluat korostaa skandinaavista tyyliäsi, beigensävyiset julisteet ovat täydellinen valinta seinällesi.
Vaaleat puun, kaarnan ja lehtien värit vahvistavat ja voimistavat skandinaavista tyyliä. Hyvä vinkki tyylikkääseen skandinaaviseen sisustukseen on valita julisteillesi vaalea ekram. Toinen vinkki täydelliseen skandinaaviseen tyyliin on laittaa seinälle mattapintaiselle beigen tai greigen (beigen + harmaan) sävyiselle seinälle julisteita, joissa on mustia yksityiskohtia. Greige on uusi trendiväri skandinaavisessa sisustuksessa. Tie The Knot No 1 on hyvä esimerkki greigen sävyisestä julisteesta.

Kasvi- ja luontoaiheiset julisteet

Kuten tiedetään, luonnolla on tärkeä rooli skandinaavisessa muotoilussa. Esimerkiksi kasvit ovat tärkeä osa skandinaavista kotia. Niille, jotka eivät halua tai voi pitää huonekasveja, kasvikuvioiset julisteet ja maalaukset ovat täydellinen tapa luoda kodikas skandinaavinen sisustus.

Anna kodillesi uusi elämä yksilöllisillä julisteilla

Dear Samista löydät julisteita, jotka on luotu ripustettaviksi sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kaikki mitä tarvitset täydentämään helposti eri huoneita, sisustustyylejä ja järjestelyitä. Meillä on erikokoisia ja -tyylisiä julisteita erilaisista kategorioista. Suosikkijulisteitasi on helppo lajitella ja etsiä sivun yläosassa olevan hakukentän avulla. Voit myös helposti käyttää hakusuodatinta, kun olet lajitellut tulokset kategorian mukaan, esimerkiksi abstrakteihin malleihin. Kuvat/kehykset ovat saatavana ko'oissa 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 ja 70x100 cm. Yleensä on hyvä yhdistää useita erikokoisia kehyksiä hienon kuvaseinän luomiseksi. Jos sinulla on suosikkimuotoilu, miksi et valitsisi suurta julistetta ja sijoittaisi sen ympärille muita kuvia tällaisen kollaasin kokoamiseksi? Tällä tavalla voit muokata kuvaseinääsi dynaamisella tavalla, jossa suosikkijulisteesi ympärillä on useita pienempiä kuvia. Jotkut mallit sopivat erityisen hyvin käytettäväksi kehyskartongin kanssa. Kehyskartonki on ohut pahvikappale, joka sijoitetaan julisteen ja kuvakehyksen akryylilasin yläosan väliin. Kehyskartonki tehostaa julistetta keskittämällä huomion siihen. Joissakin julisteissamme on ns. "sisäänrakennettu" kehyskartonki. Kaikki tulosteemme sopivat joka tapauksessa erinomaisesti kehystettäviksi kehyskartongin kanssa tai ilman. Selaa vapaasti Instagram-myymäläämme nähdäksesi esimerkkejä ainutlaatuisista ja yksilöllisistä kuvaseinistä. Ehkä löydät suosikkiyhdistelmän omaan olohuoneeseesi? Nopean ja turvallisen toimituksen varmistamiseksi lähetämme kaikki julisteet ja kehykset räätälöityinä paketteina, jotka on valmistettu erityisesti kehystettyjen julisteiden lähettämiseen.

loading
loading
loading
loading
loading