CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, 49€

Meistä

Visiomme

On luoda taidetta, jolla on merkitystä. Taidetta mustavalkoisesta valokuvataiteesta abstrakteihin siveltimenvetoihin. Haluamme käyttää yksinkertaisia menetelmiä saadaksemme sinut viihtymään kodissasi ja luomaan kauniita ympäristöjä oman taidekokoelmasi kautta. Taidetta, joka tekee vaikutuksen.

Tapamme toimia

Emme ole perinteinen galleria. Luomme kaiken taiteemme itse. Palvelemme ihmisiä, jotka rakastavat taidetta, sisustussuunnittelua, muotoilua ja muotia. Palvelemme ihmisiä, jotka eivät pelkää löytää ennustettavissa olevaa ennakoimattomasta ja jotka haluavat olla mukana sisustussuunnittelun, muodin ja muotoilun uusimmissa suuntauksissa. Autamme sinua, kun haluat sisustaa seinäsi. Dear Sam perustettiin rakkaudesta taiteeseen ja halusta innostaa, luoda muutosta ja haastaa. Dear Sam tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman julisteita, printtitaidetta ja kehyksiä. Meillä on selkeä tavoite: haluamme ylittää odotuksesi kaikin tavoin siitä hetkestä, kun vierailet verkkosivustollamme, aina tilauksesi toimittamiseen asti. Osana tapaamme toimia olemme tuottaneet sarjan ainutlaatuisia pakkauksia tuotteillemme. Teemme parhaamme toimittaaksemme sinulle korkealaatuisia tuotteita turvallisesti ja nopeasti.

Laatua, joka erottuu

Tiedämme, että laadulla on merkitystä. Kaikki julisteemme on painettu 240 gramman Multidesign Smooth White -paperille, joka on korkealaatuinen päällystämätön paperi Clairefontainen paperitehtaalta Ranskasta. Paperi on arkistolaatuista, eli se ei kellastu ajan myötä. Painamme julisteemme Euroopan moderneimpiin kuuluvilla painokoneilla, joten voimme aina tarjota ensiluokkaisia tuotteita.

Ympäristötyö, jolla on merkitystä

Ympäristönäkökohdat ovat tärkeitä Dear Samille. Kaikki julisteemme on painettu paperille, jolla on FSC:n ympäristömerkintä vastuullisesta metsätaloudesta ja EU-ympäristömerkki. Painotilamme ovat 100-prosenttisesti ilmastoneutraaleja, ja dearsam.com-julisteiden tuotannolla on Joutsenmerkki. Kaikki ainutlaatuiset pakkauksemme ovat FSC MIX -sertifioituja, ja niiden valmistuksessa käytetään vain yhdistelmää kierrätettyjä materiaaleja ja/tai valvotuista lähteistä (Controlled Wood) peräisin olevia materiaaleja. Lähde: https://se.fsc.org

loading
loading
loading
loading
loading