Julisteita verkossa

Toimitetaan 2-5 arkipäivässä

Ilmainen toimitus yli 39€

loading
 • Suomi

  30% ALENNUSTA JULISTEISTA & 10% ALENNUSTA KEHYKSISTÄ*

  *Kun käytät vähintään 29 € viimeistään, viimeistään 10.12.

  Tuotteita koskevat kysymykset

  Tuotteita koskevat kysymykset

  Tuotteita koskevat kysymykset

  Kaikki julisteemme on painettu 240 gramman Multidesign Smooth White -paperille, joka on korkealaatuinen päällystämätön paperi Clairefontainen paperitehtaalta Ranskasta. Paperi on arkistolaatuista eli se ei kellastu ajan myötä. Ympäristö on meille tärkeä asia. Kaikki julisteemme on painettu paperille, jolla on FSC:n ympäristömerkki vastuullisesta metsätaloudesta ja EU-ympäristömerkki. Painotilamme ovat 100-prosenttisesti ilmastoneutraaleja, ja dearsam.com-julisteiden kaikella tuotannolla on Joutsenmerkki (EU-ympäristömerkkiä vastaava merkki). Lue lisää FSC:stä ja EU-ympäristömerkistä täältä.

  Miksi kaikkia malleja ei ole saatavana kaikissa koissa?

  Siihen, miksi tiettyä mallia ei tarjota kaikissa koissa, voi olla monia syitä. Se voi johtua tulostukseen liittyvistä teknisistä syistä tai siitä, että malli ei toimi tietyissä koissa.

  Kehykset ja laatu

  Tarjoamme korkealaatuisia kuvakehyksiä. Kaikissa kehyksissä on ripustuskoukut sekä pitkällä että lyhyellä sivulla. Huomaa, että emme tällä hetkellä tarjoa kehyksiä EU:n ulkopuolelle.

  Erityisesti valmistetut pahvipakkaukset
  Kaikki tilaukset lähetetään erityisesti valmistetuissa pakkauksissa nopeaa ja turvallista toimitusta varten.

  Mitä FSC merkitsee vastuullisessa metsätaloudessa?

  Forest Stewardship Councilin (FSC) mukainen metsäsertifiointi tarkoittaa, että metsämaata hoidetaan FSC:n metsästandardin mukaisten FSC:n periaatteiden ja perusteiden mukaisesti. FSC-sertifioidussa metsätaloudessa otetaan huomioon ympäristöarvot ja sosiaaliset näkökohdat. Biologinen monimuotoisuus, ekologisesti arvokkaat ympäristöt ja muinaiset monumentit ovat suojeltuja. Metsätalouden työntekijöille on tarjottava turvalliset työolot työehtosopimusten mukaisesti. FSC:n valtuuttama asiantuntijaryhmä ottaa huomioon sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristöön liittyvät näkökohdat. Lähde: FSC

  EU-ympäristömerkki – EU:n virallinen ympäristömerkki

  EU:n ympäristömerkki on tyypin 1 ympäristömerkki. Tuotteet, joille on myönnetty EU-ympäristömerkki, on tarkistettu elinkaarinäkökulmasta raaka-aineista jätteisiin saakka. Näiden tuotteiden on täytettävä tiukat ympäristöön, toiminnallisuuteen ja laatuun liittyvät vaatimukset. Vaatimustasoa nostetaan jatkuvasti. Lähde: EU-ympäristömerkki

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading